QI, Jorun Karlsen
Kapellveien 2,
1450 Nesoddtangen
Tlf.: 976 76 691
jorunnesoddhelseno
Orgnr 981689259
Qi

Biopati er en helhetlig behandling

Biopati er en naturmedisinsk, helhetlig analyse- og terapiform som kombinerer amerikansk biologisk medisin, tysk immun- og symbioseterapi og skandinavisk naturmedisin.

Biopaten behandler klienter ut fra den tanken at det er flere årsaker til at folk blir syke. De bruker alternative undersøkelser og helbredelsesformer i sitt arbeid. I biopatien går man ut fra at det er flere årsaker til sykdom og ubalanse i kroppen. Hvis det samlede antall belastninger er større enn kroppens evne til å regulere seg selv, vil organismen overbelastes og det oppstår sykdom eller ubalanse.

Ved hjelp av forskjellige tester og analysemetoder danner biopaten seg et helhetsbilde av kroppens tilstand. Noen biopater tester med et apparat, andre anvender muskeltester. Ofte supplerer biopaten med andre undersøkelsesmetoder som for eks. akupunktur. Ut fra testen forsøker biopaten å finne eventuelle ubalanser og ser om det skyldes mangel på vitaminer og mineraler eller om det er kronisk betennelse, forgiftninger av for eks. medisiner, tungmetaller eller eventuelle allergier eller intoleranser.

På bakgrunn av undersøkelsene lager biopaten et såkalt regenerasjonsprogram for pasienten. For å styrke immunforsvaret og gjenopprette kroppens balanse, bruker biopaten bl.a. vitamin og mineraltilskudd, urtemedisin og homøopatiske preparater. Forskjellige dietter som er tilpasset den enkelte klient, kan også være aktuelt (fra Wikipedia).

Du kan lese mer om biopati ved å klikke her.

 

©2021 Qi • Web Design and Hosting by LiliO Design