QI, Jorun Karlsen
Kapellveien 2,
1450 Nesoddtangen
Tlf.: 976 76 691
jorunnesoddhelseno
Orgnr 981689259
Qi

Bruk foten eller øret

Jeg kan tilby to typer soneterapi: fotsonebehandling og øreakupunktur.

Fotsonebehandling

Teorien bak fotsoneterapi påstår at det finnes reflekssoner som har forbindelser til alle kroppens deler og organer på føttene. Ved å trykke på de forskjellige sonene gjenopprettes kroppens energier, og kroppens evne til å helbrede seg selv øker.

Fotsoneterapi passer for både gamle og unge. Den kan virke på muskelplager, hodepine, sirkulasjonsproblemer, væskeansamlinger, søvnproblemer, urinveisinfeksjoner og fordøyelse.

Fotsoneterapi tilhører de eldste kjente metodene for selvlegning av kroppen. Det ble først anvendt helt tilbake for 5 000 år siden i Kina, India og Egypt, men ble ikke gjenoppdaget før i 1917.

Øreakupunktur

Øreakupunktur bygger på en teori om at alle kroppens deler og funksjoner gjenspeiles i det ytre øret. Behandlingen består av fysiske stimuli av ørets punkter med nåler, trykk, massasje, elektrisk stimulering, laser eller injeksjoner av medikamenter. Metoden brukes ofte som forebyggende behandling og for smertelindring.

Øreakupunktur er kjent som behandlingsform fra det gamle Egypt og i tradisjonell kinesisk medisin, men ble videreutviklet og spesialisert av den franske legen Nogier først på 1950-tallet.

 

©2021 Qi • Web Design and Hosting by LiliO Design